Klik HIER voor onze homepage.

Info

New or Forgotten?

Agenda

Wednesday 1 april 2020 until wednesday 30 september 2020

Jeugd Tennisles & Meer

Monday 11 may 2020 until wednesday 30 september 2020

Volwassenen Tennisles

Sunday 7 june 2020 of 11:00 until 13:00 hour

Wedstrijdtraining 4, 5 & 6

Wednesday 10 june 2020 until sunday 27 september 2020

Wildedubbel Competitie op Zondag

Wednesday 10 june 2020 of 18:00 until 19:00 hour

Jeugd vrijspelen iedere dinsdag 18-19 uur

Wednesday 10 june 2020 of 19:00 until 21:00 hour

Woensdag Tossavond TV de Nieuwe Brug

Sunday 14 june 2020 of 11:00 until 13:00 hour

Wedstrijdtraining 7, 8 & 9

Sunday 21 june 2020 of 11:00 until 13:00 hour

Wedstrijdtraining 4, 5 & 6

Monday 6 july 2020 at 09:30 hour until wednesday 8 july 2020 at 17:00 hour
1e, 2e, 3e & 4e Jeugd 3-Daagse

Sponsors en Partners

De Nieuwe Brug .. Events .. Overzicht .. 2014
Delen

Events 2014

Frank van den Heuvel overtuigend kampioen

Beau Blokker na spannende strijd sterkste dame bij de Haarlemse Tennisweek 2014

Nieuws van 28 december 2014

De finale van het vlaggeschip van de Haarlemse Tennisweek 2014, de herenenkel 2, ging tussen titelverdediger Frank van den Heuvel (Westerhout) en Wesley de Kwaadsteniet (Hoorn). Nadat de eerste set in een klein half uurtje door Frank overtuigend met 6-1 werd gewonnen, hoopten de vele toeschouwers dat Wesley de "formule" zou vinden om Frank's gedegen spel te ontregelen. Zij werden niet teleurgesteld: Wesley pakte de eerste game van de tweede set, juichte "ik heb in elk geval voor gestaan", en vervolgens liep hij na superspannende game met talloze keren deuce en een mindere game van Frank zelfs uit naar 4-1. Een beslissende super-tiebreak hing in de lucht. Maar toen herpakte Frank zich met een aantal onmogelijke ballen en onder leiding van "onze" internationale scheidsrechter Niels Kalle won hij de wedstrijd na 5 kwartier met 6-4. Frank prolongeerde daarmee zijn titel "Haarlems Indoortenniskampioen".

Bij de dames waren er 6 inschrijvingen voor de enkel in de "2", maar omdat daarbij niet één echte "2"-speelster zat, mocht dat helaas niet doorgaan. Voor de wedstrijdleiding betekent dit dé uitdaging voor de tennisweek 2015, want deze categorie mag toch eigenlijk niet ontbreken.

Dit jaar waren de dames in de "3" de sterksten. Na een heel enerverende wedstrijd van ruim 2 1/2 uur, won Beau Blokker (Schager TC) met 6-7 6-3 10-5 van Emma Kranendonk (Bakkum). Gezien de brace waarmee Beau speelde vanwege een afgescheurde kruisband een hele prestatie. De HE3 werd een prooi voor Björn Luitink (Startbaan), die met de winst van 6-1 6-4 op Arno Balk (Bakkum) zijn kampioenstitel prolongeerde. De finale bij de HD3 was de laatste wedstrijd van het toernooi: Zandvoorters Steffan Kok en Bart Hoonhout leken de eerste set snel te gaan winnen, maar uiteindelijk hadden zij een tiebreak nodig om de Bakkumse broers Arno en Sjoerd Balk van zich af te slaan. De tweede set werd 7-5. De poule bij de DD3 werd gewonnen door Ingeborg Korpershoek (Eindenhout) en Nicky van Bakel (hoofdtrainster van Zwaanshoek). Ingeborg en Nicky wonnen zondag hun derde en laatste wedstrijd van Nienke Berkhout en Christa Zijp (Juliana) met 6-4 6-1.

De speelsterkte 4 werd een compleet feest voor de trouwe en zeer gewaardeerde deelnemers van "over het kanaal". Bij de HE4 won Charlie Koper (Hoorn) met fantastisch spel met 6-4 6-2 van de sterk spelende Rick Hoogland (Kontakt). De DE4 werd een Hoorns onderonsje met hoge amusementswaarde: Miriam van der Zee (Juliana) won in een enerverende partij met 7-6 6-4 van Naomi de Kwaadsteniet (Hoorn). Zal Naomi volgend jaar met haar broer Wesley meespelen in de GD2? De HD4 werd met 12-10 beslecht in een scary supertiebreak. Michael de Vijlder en Stefan Oud (Assumburg) versloegen met 6-2 2-6 12-10 Lars Binkhorst (Hofgeest) en Ivo Bodin (Brederode). Bij de DD4 ging het tussen de twee jonge talenten Eva Hoekstra (Zaandam) en Daniëlle Kruijver (Wijdewormer) en wedstrijdleidster Danique Mense (Merlenhove/Nieuwe Brug) en Milanne Teunissen (Nieuwe Brug) lang gelijk op, maar uiteindelijk trokken Eva en Daniëlle met 6-4 6-3 aan het langste eind. Het kwintet in de 4 werd volgemaakt door het Assumburgse koppel Stefan Oud en Yvonne Raaijmakers. In de eerste set werden zij nog met 6-0 weggeslagen door de organisatoren Bert-Jan Hendriksen (Eindenhout/Nieuwe Brug) en Danique Mense (Merlenhove/Nieuwe Brug), maar na een wijziging in hun taktiek (op advies van zijn HD partner Michael de Vijlder ging Stefan meer verdedigend spelen), wisten zij het spel van Bert-Jan en Danique zodanig te ontregelen, dat zij uiteindelijk met 6-4 10-6 zegevierend de baan verlieten.

De finale in de herenenkel 5 kon helaas niet doorgaan vanwege een blessure van Carlos Etty (Hoorn). Hierdoor won Erik Scheringa (Heerenduinen), want hij had eerder op zondagochtend de halve finale met 6-2 6-4 van Piet Hein Stapensea (Overhout) gewonnen. Een enorme prestatie als je bedenkt dat Erik pas afgelopen zomer weer zijn racket heeft opgepakt na 25 jaar niet gespeeld te hebben. Overigens was hij 25 jaar geleden met zijn broer Pieter wel één van de toppers in de "B1" van die tijd. Bij de damesenkel 5 versloeg Daphne Temme (Hoorn) in een knappe partij met 6-2 6-2 de als nummer 1 geplaatste Jamie Heesen (Eindenhout). Bij de HD5 konden Robin de Winter en Roupert Muller (In den Boogaerd) tot kampioenen gekroond worden. De uitslag mag anders suggereren, maar de 6-3 6-3 tegen Mike Houtman en Milo Gambirasio was echt niet eenvoudig. Bij de DD5 komen we wéér Hoornse kampioenen tegen: Bronti Bol en Emma Oudeman waren in een lange, spannende partij nét te sterk voor Diana de Rooij en Marije de Gier (Kikkers): 5-7 6-3 10-7. De GD5 was één poule en die werd gewonnen door onze trouwe deelnemers en huisgasten René van Dusschoten (Kontakt) en Amanda Reker (Heerenduinen).

De finale van de herenenkel 6 werd een prachtige wedstrijd tussen het nog net 16-jarige, opkomende talent Jeremy Heijder (Nieuwe Brug) en Michel Hopstaken (HBC). Bij Michel mogen we gerust spreken van "the talent returns". Hij was, net als de eerder genoemde Erik Scheringa, in zijn jongere jaren een supertalent die bij wijze van spreken meer uren op de tennisbaan doorbracht dan thuis. Beiden werden in hun jonge jaren voorbeeldig geholpen en ondersteund door hun ouders en het is leuk om te zien dat Jeremy nu hetzelfde meemaakt met zijn ouders. Jeremy won uiteindelijk met 6-4 7-5. De damesenkel 5 werd een prooi voor Patricia van Zaanen (Kikkers): zij versloeg Emma Oudeman (Hoorn) met een afgetekende eerste set 6-1 en een veel spannendere tweede set 7-5. Bij de HD6 konden thuisspelers/Nieuwe Brug'ers Remco van Dortmond en Patrick Eleveld zich tot kampioen tronen: zij versloegen met 6-2 6-3 Boy Steenkist en Gerard Kamoen (Pim Mulier). De DD6 werd de kraker van de dag. In een emotionele en spannende wedstrijd, waar nauwelijks genoeg superlatieven voor te vinden zijn, wonnen Annemiek van Noord (Hoofddorp) en wedstrijdleidster Lisa Hardebol (Nieuwe Brug) met, je gelooft het bijna niet, 6-7 (6-8), 7-6 (7-5) en 13-11 van Claudia Mascini en Martina van der Linde (HBC). In de GD6 was de uitslag overtuigender: Remco van Iersel (Geuzenveld) en Wyntyje de Jonge (De Kegel) wonnen met sterk en fanatiek spel met 6-1 6-2 van Julianne de Ruiter (Vijfhuizen) en Michel Wigbers (Pim Mulier). De poule bij de HD6 35+ werd overtuigend met 3 twee-setters gewonnen door Henk Zeemering en Pieter van Hengel (Eindenhout). De finale bij de GD6 35+ kon wegens ziekte helaas niet gespeeld worden en daardoor wonnen Michael en Mirjam de Vijlder (Assumburg) van Gerard Mater en Willemijn Rietkerk (Osdorp).

De finale bij de herenenkel 7 was ongekend spannend. Robert Heijder (Nieuwe Brug), inderdaad, vader van eerder genoemde Jeremy, verloor de eerste set met 2-6 van de foutloos spelende Stefan Timmer (Kontakt). De tweede set wijzigde Robert zijn taktiek naar "gewoon alles terugslaan". Stefan werd daardoor langzaam onzekerder, ging fouten maken, en uiteindelijk beloonde Robert zichzelf met 6-3 10-7. Voor hem een geluk, want wat zou er gebeuren als zijn zoon wel zou winnen en hij niet :). Voor Stefan jammer, maar iedereen weet dat het in hun volgende wedstrijd wel eens anders kan gaan lopen. De meest overtuigende overwinning van de dag was in de damesenkel 7: Ronja Berendse (Lucky Strike) liet thuisspeelster Inge Kortekaas met 6-0 6-1 kansloos. De HD7 werd gewonnen door Ron van Gog (HBC) en Frank Kramer (Zwaanshoek). In een toch redelijk gelijk opgaande wedstrijd versloegen zij met 6-3 6-4 de Hoofddorpers Ruud de Kruif en Lars van Geffen. De finale bij de DD7 was een onderonsje van vier dames van het organiserende Nieuwe Brug: Jessica Riemsdijk en Daphne Duppen versloegen Sandra Eleveld en Annet Berendregt met 6-2 6-3. Ook de GD7 werd een "thuis" overwinning: in een lange, meeslepende en van spanning druipende wedstrijd wonnen Hilda Jekel en Jack van den Burg uiteindelijk met 6-1 4-6 10-7 van Steven van Voornveld en Astrid Brouwer (Cirkel). De poule bij de HD7 35+ werd dankzij het onderlinge resultaat gewonnen door Hielke Hager en Harrie Volman (Zwaanshoek). Vaste HTW-gasten én thuisspelers Lennox Alblas en Benno Hulshof werden tweede. De finales bij de DD 7 35+ en GD 735+ zinderden van de spanning en bij beiden moest er wéér een super tiebreak aan te pas komen om beslissing te brengen. Bij de dubbel wonnen Saskia Boots en Pia Kolfschoten (WOC) met 6-4 5-7 10-7 van Ingrid Duindam en Sandy Rutte (Nieuwe Brug) en bij de mix stapten Marcel van Horssen (Kontakt) en wedstrijdleidster Cyrilla Hardebol (Nieuwe Brug) juichend van de baan na hun 4-6 7-5 10-7 op Leo en Janneke Mittertreiner (In den Boogaerd).

Tot slot de speelsterkte 8, waar alleen singles werden gespeeld. Bij de herenenkel 8 werd het een strijd tussen de tweede Amsterdammers van Buitenveldert: Sergio Kesler won deze eerste partij van de slotdag in een prachtige partij met 3-6 6-1 10-8 van Vincent Schildmeijer. De poule bij de damesenkel 8 werd overtuigend gewonnen door Nieuwe Brug'er Joanne van den Berg.

Tijdens de prijsuitreiking, geleid door hoofdwedstrijdleidster Marieke Visser, bedankten de hoogste "Haarlemse Indoor Tenniskampioenen" Frank van den Heuvel en Beau Blokker de organisatie, het barpersoneel, de sponsors en natuurlijk al hun mede-deelnemers. Want ieders enthousiasme heeft geleid tot deze prachtige 14e Haarlemse Tennisweek. Dank jullie allemaal !!

De uitdagingen voor volgend jaar, het derde lustrum voor HTW 2.0, liggen in het verschiet voor het team van Marieke en Bert-Jan. Allereerst de planning. Noteer vast in je agenda: de Haarlemse Tennisweek 2015 is van 19 tot en met 27 december: de finales zijn op "derde Kerstdag" en dat zal voor de planning een huzarenstukje gaan betekenen. Tweede uitdaging is om de DE2, HD2, DD2 en GD2 weer vol te krijgen. We hopen dat alle toppers ons daarbij willen helpen. Derde uitdaging is de arbitrage. De scheidsrechters willen we als passend cachet echt niet missen. Maar voor hen én natuurlijk ook de deelnemers is het niet leuk dat in/uit zo moeilijk te zien is op onze indoorbanen. Als we nou eens een groep enthousiastelingen zouden kunnen opleiden tot lijnrechters... We gaan ernaar kijken. En, last but not least, de grootste uitdaging is natuurlijk om onze deelnemers enthousiast te houden. We zien graag iedereen volgend jaar weer happy terug. Daarom: heb je een idee ter verbetering, heb je iets vervelends meegemaakt of vind je iets helemaal niets, mail ons dat dan. Alle input is welkom.

Tot slot: onze site www.HaarlemseTennisweek.nl is nu helemaal bijgewerkt, inclusief foto's en kampioenengalerij. Je kan de schema's en uitslagen terugvinden op pagina Speelschema, alle verslagen lezen op pagina Nieuws en op Kampioenen het historische overzicht met alle winnaars en winnaressen.

Welkom bij de finales van de Haarlemse Tennisweek 2014

Nieuws van 27 december 2014

Voorbeschouwing van de laatste speeldag.

>> Lees verder...

Invitatie damesdubbel 1 - 16.45 uur

Kim van der Horst met Kim Popping tegen Linda Sentis en Stephanie Gomperts (4-6 2-6)

Nieuws van 27 december 2014

We staan aan de vooravond van een spectaculair finaleweekend

Nieuws van 26 december 2014

Over de wedstrijden van woensdag en vrijdag.

>> Lees verder...

De eerste foto's

Nieuws van 25 december 2014

Frank van den Heuvel voortvarend van start

Nieuws van 23 december 2014

Verslag van maandag en dinsdag.

>> Lees verder...

Haarlemse Tennisweek heeft uitstekende start

Nieuws van 22 december 2014

Een terugblik op het eerste weekend.

>> Lees verder...

Schema's online!!

Nieuws van 19 december 2014

Alle wedstrijdschema's van de Haarlemse Tennisweek zijn zichtbaar

De loting is gedaan

Nieuws van 15 december 2014

Het zijn allemaal prachtige schema's geworden. We gaan nu plannen en streven ernaar om woensdag iedereen de tijden te mailen. De inschrijving staat nog open, maar als je inschrijft kom je op de reservelijst. Mocht iemand uitvallen en jij volgens de reglementen van de KNLTB mogen invallen, dan nemen we meteen contact met je op.

Nog maar één weekje om in te schrijven

Nieuws van 10 december 2014

Deze Haarlemse Tennis Week wordt weer helemaal SUPER !!! Bijna alle categorieën hebben al voldoende inschrijvingen om door te gaan. Maar er is nog ruimte hoor dus wacht niet en klik hier om je aan te melden.

TOPkok Johan van Dijk

Nieuws van 4 december 2014

Tijdens de Haarlemse Tennis Week is TOPkok 'Johan van Dijk' aanwezig. Reserveren is mogelijk!!

Bekend van LTC Eindenhout, de Lachende Koe, etc...

Guppen Event

Vrijdag a.s 12 december 15.30 - 17.00 uur

Nieuws van 3 december 2014

Vrijdag a.s. is het dan zover 'Het Guppen Event Rood'!!

Deze middag zijn alle guppen t/m 10 jaar van afgelopen zomer en winter uitgendodigd. We gaan wedstrijdjes spelen op het mini-veld en natuurlijk doen we ook nog wat leuke spelletjes en bovendien hebben we nog wat lekkers!!

Veel kinderen hebben zich hier al voor opgegeven!! Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan kan dit met behulp van onderstaande link!!

Let op!! Op veler verzoek draaien de kinderen die nog een inhaalles hebben a.s vrijdag mee in dit event. De andere kinderen betalen een bijdrage voor dit event, zij niet. Wij verwachten hen dus allemaal van 15.30 - 17.00 uur

 

Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien a.s. vrijdag.

 

Tot dan!!

 

Groetjes,

Roy & Marieke
 

Serious Request

Nieuws van 23 november 2014

De Haarlemse Tennisweek staat dit jaar in het teken van Serious Request! Wij hebben een aantal leuke ideeën ..jullie ook?
Laat het ons weten via marieke@tc-denieuwebrug.nl ! Leuk.

De eerste titelverdedigers hebben zich ingeschreven

Nieuws van 19 november 2014

De eerste kampioenen van vorig jaar hebben zich alweer ingeschreven om hun titel "Haarlems Indoor Tenniskampioen" te verdedigen. Wat leuk !

Guppencursus (kids t/m 10 jaar), 4 weken op woensdagmiddag 15.00 of 15.45 uur

Start woensdag 19 november

Nieuws van 10 november 2014

Op een speelse wijze kunnen kinderen kennis maken met tennis! Plezier en tennis staan centraal!!

 • 4 lessen voor € 30,- p.p.
 • woe van 15.00 - 15.45 uur: Guppen t/m 6 jaar
 • woe van 15.45 - 16.30 uur: Guppen t/m 10 jaar
 • lessen worden gegeven op woensdag 19 en 26 nov, 10 en 17 dec.

Heeft u een kind van deze leeftijd of kent u een kind van deze leeftijd dat graag mee wil doen? Schrijf dan in m.b.v. onderstaande link.

Meer weten? mail info@tc-denieuwebrug.nl of bel 023-5355599

Met sportieve groet,

 

Marieke Visser

Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Haarlemse Tennis Week 2014

Nog maar 2 dagen om in te schrijven voor de HTW!

Nieuws van 8 november 2014

Het wordt weer kouder, de dagen worden korter, de lampen moeten eerder aan. Tijd dus voor een heel gezellig,sportief en uitdagend evenement. De HaarlemTennisweek!!!  Vanaf zaterdag 19 december t/m zondag 27 december kun je deelnemen aan dit sfeervolle toernooi. 1e Kerstdag wordt er niet gespeeld en op kerstavond en 2e kerstdag beperkt.
Er wordt gespeeld in de categorieën 2 t/m 8, DE, HE, DD, HD en GD en in de categorieën 6 35+ en 7 35+ de HD, DD en GD.

We willen er graag weer en fantastische week van maken en daar hebben wij jullie bij nodig!

Schrijf je ook in Doe je mee?

Volg het laatste nieuws op www.HaarlemseTennisWeek.nl !

Tot snel, tot op de HTW,

Team HTW
Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Crazy Tennis Night

Gek zijn we toch allemaal??

Nieuws van 18 october 2014

Beste ,

 

Zaterdag 22 november vanaf 19 uur (tennis tot maximaal 00.00 uur) "The Crazy Tennis Night" op Tennnis- & Sportcentrum De nieuwe Brug!!

Een combinatie van Dynamic Tennis, Tafel Tennis & Tennis. Centraal staat tennis!!

 • Je schrijft je in als koppel; dames-, heren of mixed dubbel maakt niet uit, je wordt ingedeeld op speelsterkte.
 • Met het koppel speelt u minimaal 4 maal een set tot de 5. U wint de set met 2 punten verschil, mocht u 4 -4 staan dan wordt een tie-break gespeeld (tot de 7 met 2 punten verschil).
 • Naast het tennis kun je extra punten vergaren met Dynamic Tennis en Tafeltennis. Aan het begin van het toernooi zal een kleine demonstratie met uitleg van de telling gegeven worden.
 • Kosten: € 12,50 p.p.

Vanaf 23 uur zal onze eigen DJ de avond begeleiden met muziek om van te genieten!! Daarnaast hebben we natuurlijk voor het meest originele 'Crazy' outfit een leuke verrassing!!

Voor iedereen die een originele, gekke, sportieve en gezellige tennisavond wil hebben!!

Met sportieve groet,

Team Nieuwe Brug

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Inschrijven voor de tennislessen kan nog steeds!!

Cursussen van 10, 8 of 6 lessen voor jeugd & volwassenen

Nieuws van 30 september 2014

Het is nog niet te laat!! Misschien een leuk idee voor jou, jouw ouders, kinderen of bekenden of wil je nog een keertje extra komen trainen in de week??

Sorry, geen lestypes gevonden waarvoor kan worden ingeschreven.

Heb je vragen? Mail naar info@tc-denieuwebrug.nl

Tot ziens in de les!!

Met vriendelijke groet,

Team Nieuwe Brug

Het Zomer Slottoernooi

Zondag 21 september, aanvang 12.30 uur

Nieuws van 12 september 2014

Beste ,

Volgende week zondag, 21 september sluiten we het zomerseizoen af  met het 'Zomer Slottoernooi'.
Iedere tennisser, van of van buiten Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug, is hierbij uitgenodigd om aan dit eindtoernooi deel te nemen.

 • Je schrijft je in, met een vast koppel. Dit kan een heren-, dames- of gemengddubbel zijn.
 • Er wordt niet gespeeld op tijd maar om een gewonnen set. Je speelt minimaal 3 sets en maximaal 4 sets. De teams worden na inschrijving ingedeeld op speelsterkte.
 • Na afloop is er voor iedereen een overheerlijk buffet.
 • Voor de deelnemers van de Wilde Dubbel is dit toernooi kostenloos, voor alle andere deelnemers € 12,50

Doe mee en sluit dit prachtge seizoen af met een heerlijk toernooi!!

Met sportieve groet,

 

Marieke Visser
Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

 

 

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Wijnproeverij Brandjes

Vanavond, Donderdag 4 september 20.00 uur

Nieuws van 28 augustus 2014

Je bent vanavond van harte welkom op de Wijnproeverij van Paul Brandjes om 20.00 uur op Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug.

Jeugd Event; Rood, Oranje, Groen, Geel

Nieuws van 28 augustus 2014

De Afsluiter

Nieuws van 28 augustus 2014

Herfst Tennislescursussen vanaf 1 september

Nieuws van 19 augustus 2014

Vanaf 1 september worden er binnen en/of buiten tennislessen gegeven voor Guppen (t/m 12 jaar), Sterren (10 t/m 12 jaar) en Volwassenen (18+). Voor meer informatie klik HIER!!

Vereniging BBQ-toernooi

Nieuws van 18 augustus 2014

Tennis Vereniging De Nieuwe Brug organiseert op 23 augustus een BBQ-Toernooi. Klik HIER voor informatie.

Onbeperkt Tennissen € 17,- per maand

Nieuws van 22 juli 2014

Onbeperkt BUITEN tennissen en u betaald slechts € 17,- per maand.

Voorwaarden:

 • U kunt alleen gebruik maken van een baan indien u deze online of telefonisch reserveerd.
 • Het abonnement is geldig per persoon. Indien u met anderen reserveert, dienen zij ook over een geldig abonnement te beschikken. Indien dit niet zo is zijn zij de normale baanhuurprijs verschuldigt.
 • U heeft 1 maand opzegtermijn en een minimaal lidmaatschap van 3 maanden,

One Set To Play Tournament

Zondag 17 augustus

Nieuws van 10 juni 2014

Dit toernooi zal een uitdaging zijn voor iedere dubbel!! Elke wedstrijd telt en is van belang voor de eind-overwinning.

Je schrijft je in met een vaste partner en hiermee ga je de strijd aan tegen andere teams. Er worden heren-dames en gemengddubbels gespeeld. 

 • De dubbels worden ingedeeld naar speelsterkte. Iedere wedstrijd gaat om 1 set. Wie de set wint is de winnaar van de wedstrijd.
 • Je speelt minimaal 3 sets/wedstrijden in totaal, max  5.
 • Je speelt eerst in poules, waarna de beste 2 doorgaan naar de kruisfinales en de anderen naar de coming-up poule
 • Kosten € 7,50 p.p.
 • Aanvang 10.30 uur, Slot rond 17.00 uur.
 • Heb je geen partner dan proberen wij een maatje voor je te vinden. Geef je dan op met 'partner wanted

Kortom een uitdaging voor iedere dubbelspeler!!

Schrijf in en ervaar deze nieuwe, originele opzet!!

Met sportieve groet,

 

Marieke Visser

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Park Poule Toernooi

Nieuws van 2 juni 2014

Ladies Day

Voor de sportieve maar vooral gezellige dames op dinsdag 9 september!!

Nieuws van 2 juni 2014

Nog 3 dagen om in te schrijven. De inschrijving sluit maandagochtend 9 uur. Heb je nog niet ingeschreven, doe dit dan snel.

Op dinsdag 9 september organiseren we weer de "Ladies Day" op Tennis- en Sportcentrum De Nieuwe Brug.
Net als alle andere jaren gaan we natuurlijk tennissen, maar de gezeligheid staat voorop. 

 • Er zullen kraampjes zijn, de lunch en het diner worden compleet verzorgd en de dag wordt afgesloten met live muziek en de loterij. Deze Loterij zal rond 19 uur plaatsvinden.
 • Er wordt zowel buiten als binnen getennist, dus neem, indien mogelijk, passend schoeisel mee en een goed humeur natuurlijk 
 • Deelname aan deze dag is € 19,50 p.p (dit is inclusief tennis, lunch en diner)

Wij hebben er zin in, U toch ook mail

Schrijf nu in en wij zorgen wederom voor een onvergetelijke dag.

Hartelijke groet,

Dini Stringer, Mireille Groot & Marieke Visser

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug is NIET verkocht!!

Stop s.v.p. dit gerucht!!

Nieuws van 30 mei 2014

Er gaan geruchten dat Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug verkocht zou zijn. Dit is Kletskoek!!


Wij weten nergens van en gaan verder met het opknappen van het pand en de organisatie van vele gezellige competities, activiteiten, clinics en toernooien. Wij hopen u snel weer te zien op ons Centrum/Park!

Wij hopen hiermee dat deze geruchtenstroom stopt!!

 

Het Nieuwe Brug Open 2014

Zondag 13 t/m Zondag 20 juli

Nieuws van 27 mei 2014

Beste ,

In week 29  (14 - 20 juli) is er wederom prachtig weer voor het Nieuwe Brug Open (KBLTB) toernooi besteld en mocht de zon niet schijnen dan halen wij het zonnetje in huis!! 

Dit jaar wordt er wederom gespeeld in de categorieën 4 t/m 8; DE, HE, DD, HD & GD en in de  categorieën  6 35+ & 735+ de DD, HD en GD.  

Naast de vele activiteiten en verwennerijen is er ook dit jaar een Mega-Hoofdprijs: Onder alle  winnaars wordt dit jaar een gloednieuwe iPad mini verloot!  Schrijf in en doe mee!!  

Doe mee en schrijf je in!!

Met sportieve groet,  

Cyrilla, Els, Liesbeth ,  Lisa, Marieke,  Remco, Daan, Bert-Jan, Henrie  en Glenn.  
De toernooileiding 

Workshop 'Tennis voor Starters' 27 mei, 7, 10 en 14 juni

Nieuws van 7 mei 2014

Leer de tennisbasisslagen kennen en het dubbelspel spelen in 2 uur tijd. Maximaal 8 deelnemers per workshop.

Deze workshop wordt gegeven op

 • Dinsdagavond 27 mei of  10 juni van 20.00 tot 22.00 uur of
 • Zaterdagochtend 7 of 14 juni van 10.00 tot 12.00 uur
 • Kosten: € 19,50 p.p. (inclusief gebruik materiaal em leenracket)

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Heerlijke Sport Snack !

Nieuws van 3 mei 2014

HEB JE TREK, TOEVALLIG?
DAN IS ER OIKOS, NIET TOEVALLIG.

Je hebt trek. Serieuze trek. Zo’n trek waarbij je echt heel snel iets wilt eten. Gelukkig heb je altijd een tussendoortje bij je. Maar om nou te zeggen dat je daar een voldaan gevoel van krijgt...

Daarom is er nu Oikos van Danone. Een nieuwe yoghurt op een frisse fruitlaag, waarbij we dubbel zoveel melk gebruiken als bij gewone yoghurt. Dit maakt Oikos rijk aan proteïnen, lekker stevig en vol van smaak.

Kortom: meer dan genoeg om elke trek de baas te zijn.

 Oikos is er in de smaken passievrucht & bosbes

Vanaf vandaag zijn deze heerlijke yoghurt toetjes gratis bij de nieuwe brug verkrijgbaar, kom dus snel een heerlijk snackje halen als kado van de Nieuwe Brug !!

2e Jeugd 3-Daagse

Woensdag 13 t/m Vrijdag 15 augustus

Nieuws van 21 april 2014

3 dagen tennissen, trainen in spelvormen, wedstrijden en een slottoernooi spelen. Daarnaast zwemmen, kanoen, roeien, beachtennissen lol maken en bezig zijn met je vrienden en andere kinderen.

Woensdag 13 t/m vrijdag 15 augustus van 9.30 - 17.00 uur
Kosten: € 95,- p.p. en € 85,- p.p. voor kinderen van tennisvereniging De Nieuwe Brug
Voor kinderen t/m 15 jaar
Zwemdiploma verplicht.

Zin om mee te doen? Schrijf je snel in. Vol=Vol

>> Lees verder...

1e Jeugd 3-Daagse

maandag 7 t/m woensdag 9 juli

Nieuws van 21 april 2014

Daar zijn we weer!!! Joepie, 3 Dagen tennissen, trainen in spelvormen, wedstrijden en een slottoernooi spelen. Daarnaast zwemmen, kanoën, roeien, beach-tennissen lol maken en spelen met je vrienden en nieuwe vrienden.

 • Maandag 7 t/m woensdag 9 juli van 9.30 - 17.00 uur
 • Kosten: € 95,- p.p. en € 85,- p.p. voor kinderen van tennisvereniging De Nieuwe Brug
 • Voor kinderen t/m 15 jaar
 • Zwemdiploma verplicht.

Zin om mee te doen? Schrijf je snel in. Vol=Vol

Mocht je deze jeugd 3-daagse niet kunnen dan hebben we er nog een aan het einde van de vakantie, namelijk woensdag 13 t/m vrijdag 15 augustus. Hier krijg je ook een mail van.

Groetjes, Marieke Visser
Namens Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Bootcamp

Nieuws van 7 april 2014

6 Tennislessen en Vrijspelen

Vanaf dinsdag 6 mei

Nieuws van 7 april 2014

Vanaf dinsdag 20 mei mei kunt u 6 tennislessen van 1 uur volgen op Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug waarna u de rest van het seizoen gratis op datzelfde tijdstip van de lessen kunt vrijspelen. Kosten: € 80,- p.p.

 • Bovendien ontvangt de lesser een gratis 5 banenkaart buiten om 5 maal dit zomerseizoen een uur te komen oefenen op een van de vrijliggende buitenbanen.
 • Dit jaar hebben wij een extraatje voor de deelnemers: Een Hotelpas t.w.v. € 299,- Hiermee kunt u gratisof met hoge korting hotelovernachtingen boeken bij de aangesloten hotels. 

De lessen zullen verzorgt worden door trainers van Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug.
Schrijf je in middels het potloodje rechts boven de foto.

>> Lees verder...

Workshop 'Tennis voor Starters'

2e Paasdag; 11.00 - 14.00 uur

Nieuws van 1 april 2014

Beste ,

Ken jij mensen die je graag zou willen laten weten en voelen hoe leuk tennis is? Deel dan deze mail met ze of vertel ze over de workshop 'Tennis voor starters'! Of misschien tennis je zelf nog niet en lijkt het je ook een mooie uitdaging, schrijf dan in.

Tijdens de workshop passeren alle slagen de revue, worden de spelregels doorgenomen en uitgelegd en in praktijk gebracht in een wedstrijdvorm.

 • De kosten zijn Inclusief materiaal en een lunchpakketje € 25,- p.p.
 • Tijd: 11.00-14.00 uur

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Guppen Tenniscursus plus 5 Guppen Banenkaart

Dat is tennisplezier!

Nieuws van 31 maart 2014

Beste ,

Vanaf dinsdag 8, donderdag 10 april en vrijdag 18 april starten we weer met een nieuwe cursus Guppen Tennis van 9 lessen van 45 minuten. Aaneengesloten m.u.v. de meivakantie ( 26 april t/m 5 mei) en de Hemelvaartvakantie (dinsdag 27 t/m vrijdag 30 mei) tot ongeveer eind juni. 

 • De kinderen krijgen op een leuke en intensieve manier les. Gebruik van materiaal is mogelijk. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd, maximaal 8 kinderen per groep.
 • Deze cursus is bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar .
 • Alle kinderen krijgen een gratis Guppen 5 Banenkaart. Hiermee kunnen ze 5 maal een uur, BUITEN, met iemand komen oefenen. Deze kaart is alleen geldig van april t/m juni 2014
 • Kosten € 69,- per gup.

Er kan gekozen worden voor de volgende lesmogelijkheden:

 • Dinsdag
  • 15.30 - 16.15 uur: Guppen t/m 12 jaar
  • 16.15 - 17.00 uur: Guppen t/m 9 jaar
 • Donderdag
  • 15.00 - 15.45 uur: Guppen t/m 6 jaar
  • 15.45 - 16.30 uur: Guppen t/m 9 jaar
 • Vrijdag
  • 15.15 - 16.00 uur: Guppen t/m 6 jaar
  • 16.00 - 16.45 uur: Guppen t/m 9 jaar
  • 16.45 - 17.30 uur: Guppen t/m 12 jaar

Heeft u een kind, of kent u een kind dat hier graag aan zou willen meedoen dan kan dit. U kunt onderstaande link gebruiken om in te schrijven.

Heeft u nog vragen door hoor ik die graag.

Met vriendelijke groet en tot op de baan!

Marieke Visser

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Guppenmiddag 11 april

Tennispret voor Guppen met Familie en Vriendjes of Vriendinnetjes

Nieuws van 31 maart 2014

Beste ,

Kom vrijdag 11 april tennissen, spelletjes en opdrachten doen met je ouders en/of vriendjes en vriendinnetjes (max 3). Laat ze zien en voelen waarom jij tennis zo leuk vindt. Een middag vol tennispret!! 

 • Locatie: Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug; Buiten, bij slecht weer Binnen.
 • Kosten.: € 2,- p.p.
 • Tijd: 15.30 - 17.30 uur
 • Voor kinderen t/m 12 jaar, huidige of toekomstige Guppen plus familie en/ of vriendjes en vriendinnetjes

Schrijf je in en doe mee!!

Groetjes,

Marieke Visser

 

 

 

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Informatie over en Inschrijven voor Tennislessen

Nieuws van 20 maart 2014

Tennislessen worden verzorgt op Tennis- en Sportcentrum De Nieuwe Brug door de Holland Tennis Group en Tennislessen voor Guppen t/m 12 jaar en Tennis Starters voor volwassenen door Marieke Visser. Klik op het potloodjes voor meer informatie en om in te schrijven.

Afsluiting Weekend Wintercompetitie Heren- & Damesenkel, Heren-, Dames & Gemengddubbel

Finales (vanaf 17 uur), Toss (19 - 22 uur), Tapa's buffet & Prijsuitreiking

Nieuws van 4 maart 2014

Op zaterdagavond 29 maart vindt de afsluiting plaats van een zeer geslaagde wintercompetitie 2013/2014!!

Programma

 • De Kruis Finales (Play-Offs) vanaf 17 uur  van de
  • Heren- & Damesenkel, de
  • Herendubbel Zaterdag, de
  • Damesdubbel Zondag en de
  • Gemengddubbel Zondag
   • De beste 4 teams van iedere klasse (bij een klasse met slechts 6 teams '2') in de dubbels en de beste 2 teams in de enkelspelen komen hiervoor in aanmerking en worden hiervoor per mail op maandag 24 maart uitgenodigd! 
   • De gespeeld wedstrijden duren 40 minuten.
 • De Buiten Toss: 19.00 - 22.00 uur
  • Voor de spelers die niet voor de Play-Offs in aanmerking komen en wel nog even lekker willen tennissen, wordt er bij goed weer buiten een toss georganiseerd. U kunt zich hiervoor m.b.v. onderstaande link per koppel opgeven.
 • Gratis Tapa's buffet voor alle deelnemers van de wintercompetitie staat klaar vanaf 19.00 uur.
 • Prijsuitreiking Wintercompetitie na de laatste wedstrijd! Staat gepland om 23 uur.

Genoeg om een avondje voor vrij te houden. Zet een groot kruis in jouw agenda en kom naar de Nieuwe Brug om er een mooie afsluiting van te maken!

Afsluiting Damesdubbel Wintercompetitie op Dinsdag

Dinsdag 1 april 9.00 - 13.00 uur

Nieuws van 4 maart 2014

Voor alle dames die deelnemen aan de damesdubbel wintercompetitie op dinsdag!!

9.00 - 12.00 uur: Buiten tossen in de vaste dubbels, poules door elkaar.
9.00 - 12.00 uur: Binnen worden de halve en hele finales gespeeld van de wintercompetitie. De beste 4 teams van iedere klasse spelen kruisfinales tegen elkaar.
12.00 - 13.00 uur: Lunch en prijsuitreiking
Kosten; € 0,-

I.v.m. onze voorbereidingen horen we graag of u van de partij bent. U kuntzich inschrijven m..b.v. onderstaande link of uw naam noteren in het competitieboek op de bar op Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug!

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Afsluiting Damesdubbel Wintercompetitie op Vrijdag

Vrijdag 28 maart: 9.00 - 13.00 uur

Nieuws van 4 maart 2014

Voor alle dames die deelnemen aan de damesdubbel wintercompetitie op vrijdag!!

 • 9.00 - 12.00 uur: Buiten tossen in de vaste dubbels, poules door elkaar.
 • 9.00 - 12.00 uur: Binnen worden de halve en hele finales gespeeld van de wintercompetitie. De beste 4 teams van iedere klasse spelen kruisfinales tegen elkaar.
 • 12.00 - 13.00 uur: Lunch en prijsuitreiking
 • Kosten; € 0,-

I.v.m. onze voorbereidingen horen we graag of u van de partij bent. U kunt zich inschrijven m..b.v. onderstaande link of uw naam noteren in het competitieboek op de bar op Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug!

 

Fit de Zomer in met Mike van Duijn uw P.T.

4 Lessen: Vanaf € 29,- p.p.

Nieuws van 21 februari 2014

Met Mike van Duijn zijn enthousiasme en kennis van het lichaam gaat hij samen met jou en jouw vrienden of kennissen 4 lessen aan de slag om jouw lichaam fitter en sterker te maken voor de zomer! Dit tegen een enorm gereduceerde prijs en dus prachtige aanbieding!!

‘FIT DE ZOMER IN’  

Mogelijkheden:

 • 4 groepslessen van 1 uur
  • groepsles van 4 personen: van € 60,- p.p. voor € 29,- p.p.
  • groepsles van 3 personen: van € 80,- p.p.€ 39,- p.p.
  • groepsles van 2 personen: van € 120,- p.p. voor € 59,- p.p.
 • Tijdstip:
  • Donderdag tussen 9.00 – 13.00 uur
  • Vrijdag tussen 9.00 – 13.00 uur
  • Zondag tussen 9.00 – 13.00 uur
 • Cursusdata
  • Donderdag 10 maart t/m 3 april
  • Vrijdag 11 maart t/m 4 april
  • Zondag 13 maart t/m 6 april

Schrijf in met behulp van onderstaande link of heb je vragen mail: info@mikevanduijn.nl

Nieuwsgierig naar Mike?? Surf naar www.mikevanduijn.nl

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Theater voorstelling 'Wel winnen hè?'

Nieuws van 2 februari 2014

Theatervoorstelling "Wel winnen hè!"
Geachte secretaris,

Onderstaande uitnodiging is gericht aan alle tennisouders binnen uw vereniging. Wilt u deze uitnodiging doorsturen en op uw website of facebookpagina plaatsen, alvast bedankt!

Betrokken en positieve ouders zijn ontzettend belangrijk voor tennissende kinderen en een goede clubcultuur. Maar hoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je la ngs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?

Speciaal voor ouders in de sport organiseren NOC*NSF, KNLTB en andere sportbonden de humoristische en inspirerende theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’ versie ouders. Deze voorstelling vindt binnenkort bij u in de buurt plaats, namelijk op dinsdag 11 februari in de Schouwburg in Amstelveen.
Een kaartje kost slechts € 5. Voor de uitnodiging klikt u op de afbeelding hiernaast.

In de voorstelling volgt u 24 uur een gezin met drie sportende kinderen (tennis,voetbal en turnen). Alle drie kinderen hebben die dag een wedstrijd en dat betekent een hoop stress, geregel en gedoe! De ouders willen ook nog eens graag dat de kinderen hun wedstrijd winnen en dat zorgt voor de nodige spanning.

Wilt u meer informatie over de voorstelling klik dan hier. Wilt u meer informatie over de invulling van de KNLTB in het project ‘naar een veiliger sportklimaat’ bezoek dan de website van de KNLTB.

We zien u graag in het theater!

Indoor Open Jeugd Dubbel Weekend Toernooi

Zaterdag 29 & Zondag 30 Maart; voor kinderen van 10 t/m 14 jaar

Nieuws van 30 januari 2014

Tijdens het weekend van 29 en 30 maart vindt het Open Jeugd Dubbel Weekendtoernooi plaats.

 • Er wordt gespeeld in de categorieën Groen 1 en 2 en Geel 11 t/m 12 en 11 t/m 14 jongens- en meisjesdubbels apart.
 • De eerste ronde spelen alle teams in poules. Hierdoor worden er minimaal 2 wedstrijden gespeeld.
 • De beste 2 teams van iedere poule gaan door naar het afvalschema.
 • Alle wedstrijden worden op tijd gespeeld met een lengte van 1 uur.
 • Kosten € 12,50 p.p. 

>> Lees verder...

Zaterdagavond Tennis Toernooi

25 januari, Aanvang: 19.30 uur

Nieuws van 6 januari 2014

Beste ,

A.s. zaterdagavond, 25 januari, organiseren wij een zaterdagavond tennistoernooi. Op deze avond speel je 3 dubbelspel wedstrijden van ieder 40 minuten. De uitslag van jouw wedstrijd bepaalt de volgende wedstrijd. Uiteindelijk zal de laatste wedstrijd bepalend zijn voor de plaats waarop je eindigt. 

 • Je schrijft je samen met een dubbelpartner in. Maakt niet uit wat voor combinatie dit is. GD, DD of HD.
 • Na iedere ronde heb je een ronde rust.
 • Aanvang 19.30 uur, prijsuitreiking 00.30 uur.
 • Je wordt ingedeeld op speelsterkte. Het kan dus bijvoorbeeld ook zijn dat je als herendubbel tegen een gemengddubbel of damesdubbel speelt.
 • Kosten € 12,50 p.p. ( incl prijzen en wat hapjes tussendoor)
 • Dit toernooi staat open voor iedereen die graag tennist. Een lidmaatschap van de KNLTB of op Nieuwe Brug is niet noodzakelijk.
Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf dan in mbv onderstaande link. Er is plaats voor 40 deelnemers.


Wij hebben er weer erg veel zin in!!

Met sportieve groet.

Mireille Groot en Marieke Visser

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Nieuwsbrief en Kalender


 HTW, Tafletennis, Wintercomp, Zaterdagavondt Toernooi & Guppen Tennis

Nieuws van 20 december 2013

Beste ,

De feestdagen staan voor de deur en de winter gaat officieel bijna beginnen. Kortom het is bijna Januari.

De komende tijd is er weer veel te doen op Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

 • Zat 21 t/m Zondag 29 dec de Haarlemse Tennisweek: www.haarlemsetennisweek.nl
  • Tenniswedstrijden van niveau 2 t/m 8. Mocht je niet hebben ingeschreven, ook kijken en aanmoedigen is leuk en leerzaam. Naast vele tennissers van buiten het centrum doen ook veel spelers van De Nieuwe Brug mee. Er valt dus altijd wel een bekende aan te moedigen.
 • Maandag 23 December: Het 1e Nieuwe Brug Tafeltennis Toernooi
  • Om 20.30 uur start het 1e Tafeltennis Toernooi op De Nieuwe Brug. Ook als je niet zoveel ervaring hebt kun je meedoen. De organisatie is in handen van Sanne de Leeuw. Je kunt hier inschrijven.
 • Januari 2013: Nieuwe Guppen Tenniscursus
  • Vanaf dinsdag 7 en vrijdag 10 januari (15.30 of 16.15 uur) start de nieuwe Guppen Tenniscursus o.l.v. Marieke Visser. Kinderen leren tennissen en als ze heel jong zijn veel balvaardigheid op een speelse manier. 6 lessen van 45 minuten voor € 49 p.p. Wil je een gup inschrijven? Gebruik de inschrijflink.
 • Vanaf Vrijdag 3 januari: Start 2e Helft Wintercompetitie.
  • Indien je de 1e helft hebt meegedaan sta je automatisch ingeschreven voor de 2e helft. Wil je ook meedoen? Schrijf je dan snel in.
 • Zaterdag 25 januari 19.30 uur: Zaterdagavond Tennis Toernooi
  • Het Fluo Toernooi in november was sportief en qua gezelligheid zeer geslaagd. Op zaterdag 25 janauri gaan we in de herhaling. 'Het zaterdagavond Tennis Toernooi'. Je speelt 3 maal 40 minuten en de sterkte indeling wordt bepaald op basis van de inschrijving. Kosten € 12,50 p.p. 
 • Let op! De toegestane snelheid op onze toegangsweg is 20 km per uur. Probeert u zich svp aan deze max snelheid te houden. Onze buren maakt u daarmee erg blij!!

Hierbij wensen je namens alle medewerkers op Tennis- & Sportcentrum ontzettend gezellige en fijne feestdagen en zien we je in 2014 weer gezond en wel op Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug.

 

Met vriendelijke groet,

Bert-Jan & Hendriksen, Marieke Visser en Medewerkers.

Vrijdagmiddag mini-tennis (rood) en driekwart (oranje) toernooi

Nieuws van 2 december 2013

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Donderdagmiddag Jeugd toernooi (groen en geel)

Nieuws van 2 december 2013

Op donderdagmiddag organiseren wij op Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug het Groen & Geel Jeugd Toernooi. Alle wedstrijden worden gespeeld op een half speelveld, waarbij de normale tennistelling wordt aangehouden en bij deuce het winnende punt wordt gespeeld. Alle kinderen spelen minimaal 3 wedstrijden van 20 minuten.

 

 

2e Helft Indoor Tennis Wintercompetities 13/14

 Dames- of Herenenkel- & Dubbelspel, Gemengddubbel & Jeugd

Nieuws van 28 augustus 2013

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Legenda

 • Klik op het vraagteken voor meer informatie
 • Klik op de camera voor het foto album
 • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

Copyright © 2001-2014 H/V Sportexploitaties BV. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact