Klik HIER voor onze homepage.

Info

New or Forgotten?

Agenda

Tuesday 21 august 2018 until sunday 18 november 2018

KNLTB Najaarscompetitie

Saturday 1 september 2018 until sunday 31 march 2019

Tennisles Jeugd & 18+

Friday 28 september 2018 until tuesday 2 april 2019

Indoor Wintercompetitie

Friday 26 october 2018 of 19:30 until 22:00 hour

Vrijdag Dubbelavond 7, 8 & 9

Tuesday 30 october 2018 until tuesday 26 march 2019

Dinsdagochtend Dames Hussel

Saturday 10 november 2018 until saturday 9 march 2019

6/7 en 8/9 Indoor Wintercompetitie

Sunday 11 november 2018 until sunday 10 march 2019

Haarlems Jeugd Wintercircuit

Sponsors en Partners

De Nieuwe Brug .. Events .. Overzicht
Delen

Aanstaande evenementen

Saturday 1 september - sunday 31 march   Tennisles Jeugd & 18+

Jeugd & Volwassenen

Zin om ook tennislessen te gaan volgen? Op Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug kan dat zomer en winter, binnen en buiten, op de volgende manieren:

 • Lessen Jeugd en Volwassenen waarbij u lessen volgt tot wederopzegging.
  • Dit zijn de zogenaamde INSTROOM GROEPEN voor Volwassenen en de Jeugd.
   • Opzeggen is mogelijk per maand met in achtneming van een opzegtermijn van 1 volle maand. Met andere woorden opzeggen per 8 oktober betekent dat de lessen stoppen per 1 december. U kunt dus lessen volgen zolang u maar wilt.
   • De betaling vindt plaats per maand via automatische incasso.
 • Lessen voor volwassenen per seizoen;
  •  Wij noemen de groepslessen PRIVE GROEPSLESSEN. U kunt zich namelijk hiervoor alleen opgeven met een complete groep.
   • U boekt deze lessen dus voor een seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk
   • Deze lessen starten vanaf 1 oktober 2018
   • De betaling vindt plaats in 2 termijnen per automatische incasso. Waarvan de 1e in oktober en de 2e in november.

LET OP!!: Jeugd & Volwassenen die reeds deelnemen aan een instroomgroep staan automatisch ingeschreven voor de lessen in het nieuwe seizoen en hoeven zich niet opnieuw in te schrijven. 

Nieuwsgierig geworden of wilt u inschrijven? Klik op dan op de onderstaande link.

 

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Friday 28 september - tuesday 2 april   Indoor Wintercompetitie

Vanaf 28 september 2018 t/m 2 april 2019

Wij zijn blij en trots dat wij al ruim 35 jaar een wintercompetitie organiseren/spelen op Tennis- en Sportcentrum de Nieuwe Brug. Vele tennissers doen hier aan mee of hebben hier aan meegedaan. Er zijn zelfs nog spelers van het eerste uur en we zien weer spelers terugkeren na afwezigheid. Hartelijk welkom allemaal!!! We gaan er een mooi competitie seizoen van maken!! U kunt zich nog inschrijven tot 21 september. De spelers die vorig jaar deel hebben genomen aan de comeptitie staan automatisch ingeschreven voor dit seizoen tenzij zij zich hebben afgemeld voor 1 augustus 2018.

Wilt u nog meedoen of meer informatie willen? Klik dan op een van de onderstaande links.

 

Reglement Wintercompetitie van Tennis- en Sportcentrum De Nieuwe Brug

 1. We plannen alle wedstrijden per 3 maanden in één keer. Dus voor de kerst weet u precies op welke dag en tijd u speelt. U kunt dus direct alle data en tijden in uw agenda zetten. Weet u, uw verhinderingen al voor het plannen dan graag mailen naar info@tc-denieuwebrug.nl. Er wordt getracht de wedstrijden te plannen conform de opgegeven beschikbaarheid!
 2. Tijdens de kerst vindt er promotie/degradatie plaats waardoor er nieuwe poule's ontstaan en ontvangt u de nieuwe speeltijden voor januari t/m maart 2019.
 3. De competitie wordt gespeeld op de Nieuwe Brug op tapijtbanen volgens de regels van de KNLTB. De wedstrijden tellen niet mee voor het DSS.
 4. Deelname is voor iedereen (lid of geen lid) die vanaf 31-12-2018 de leeftijd van 15 jaar hebben bereikt.
 5. Het inschrijfgeld bedraagt Euro 85,00 per persoon voor het dubbelspel en € 120,00 voor het enkelspel (2 termijnen van € 60,-). U kunt het bedrag voor aanvang of tijdens de eerste competitiedag contant of per pin betalen.
 6. De competitie loopt van 28 september t/m 2 april 2019 en in die periode speel je 12 wedstrijden.
 7. De wedstrijdcommissie deelt de competitie in op sterkte. Er wordt ingedeeld in klasse en poules. Het streven is om het niveauverschil zo klein mogelijk te houden.
 8. Een team dient zich uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd gemeld te hebben bij de bar/wedstrijdleiding. De wedstrijd duurt een uur waarvan 10 minuten inspeeltijd. Als een team/speler te laat is dan kan de wedstrijdleiding beslissen om punten aan de tegenpartij toe te kennen op grond van art.19
 9. De puntentelling bij het eindsignaal is als volgt:
  1. games worden doorgeteld
  2. bij gelijk spel of 1 punt verschil krijgen beide partijen 2 punten
  3. bij 2 of 3 punten verschil krijgt de winnaar 3 punten en de verliezende partij 1 punt
  4. Bij 4 punten verschil krijgt de winnende partij 4 punten
 10. Bij verhindering dient het team zelf voor vervanging zorgen. De vervanger moet hetzelfde of een lager staan in de tussenstand van de comptitie uit de eigen klasse of een klasse lager of u kunt iemand van buiten de competitie vragen die niet meer dan 0,5 punten in ranking verschilt met diegene waar hij of zij voor invalt. Graag in overleg met de wedstrijdleiding. Voldoet de invaller niet aan de eisen kan er wel gespeeld worden maar de tegenstanders krijgen de punten (conform art.11)
 11. Als een team niet komt opdagen of uitvalt tijdens de wedstrijd geldt het volgende:
  1. het team dat niet verschijnt krijgt 0 punten, het gedupeerde team krijgt 4 punten en wint met 10-6
  2. een speler die geblesseerd moet opgeven krijgt 0 punten. Detegenstander krijgt de punten overeenkomstig bovenstaande regel.
 12. De wedstrijdcommissie behoudt het recht om aan het eind van de periode het aantal punten te corrigeren als blijkt dat het wel/niet toekennen van punten op grond van art.10 en 11 onredelijk zou zijn voor één van de teams uit de poule.
 13. Als u Tijdens het winterseizoen van 2017/2018 heeft deelgenomen aan de conpetitie dan hoef u zich niet opnieuw in te schrijven. U blijft nl. ingeschreven tot wederopzegging. Opzeggen dient te worden gedaan per mail (info@tc-denieuwebrug.nl voor 1 augustus van het te speln jaar)
 14. In gevallen waarin het wedstrijdreglement niet voorziet, beslist de wedstrijdcommissie

Heeft u vragen? Mail info@tc-denieuwebrug.nl of bel 023-5355599

Tuesday 16 october 18:00 - 19:00 hour   Jeugd oefenen onder begeleiding met Bart

dinsdag 18-19 uur

Iedere dinsdag 18.00 uur sharp staat Bart klaar om met jullie aan de slag te gaan.

Ben je erbij?

 • Voor kinderen die deelnemen aan de lessen van Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug is dit GRATIS. Kinderen die GEEN lessen volgen of NIET op de Nieuwe Brug tennissen mogen ook meedoen. De kosten zijn dan € 5,- per keer.
 • Het vrijspelen is op 3 tapijtbanen binnen. Houd hier dus rekening mee v.w.b. je schoenen en kleding.
 • Dit oefen uurtje is iedere dinsdag.

Groetjes,

 

Marieke

Thursday 18 october 17:00 - 18:00 hour   Oefen Wedstrijden Groen & geel

18 oktober 17 - 18 uur

Voor alle groen en geel spelende jeugdleden!! Kom donderdagmiddag van 17.00 - 18.00 uur wedstrijden oefenen onder begeleiding van Marieke.

Iets voor 17.00 uur meld je, je bij de bar, bij Marieke. Zij vertelt je om 17.00 uur op welke baan en tegen wie je een wedstrijd gaat spelen. Dit kan een enkel of een dubbelspel zijn. Afhankelijk van het aantal deelnemers.

Speel jij dus met de groene of de gele tennis bal? Kom dan a.s. donderdag naar de Nieuwe Brug en doe mee. Ontmoet andere jeugdspelers, oefen en maak heel veel tennisplezier.

Laat vast even weten of je erbij bent m.b.v. onderstaande link.

Tot donderdag.

Met sportieve groet,

Marieke Visser
Tennis- & Sportcentrum de Nieuwe Brug

Jeugdspelers van buiten de tennislessen op de Nieuwe Brug zijn ook van harte welkom. Voor hen zijn de kosten € 5,- p.p. Voor de Nieuwe Brug kinderen die lessen volgen is dit gratis.

 

Locatie Tennis- & Sportcentrum De Nieuwe Brug

Friday 19 october   Informatie Incasso/Factuur Lesgeld Oktober en MEER!!

Vandaag of de komende dagen

Beste ,

Vandaag of een van de komende dagen wordt bij u het lesgeld afgeschreven van de termijn oktober 2018, tenzij u een andere afspraak heeft gemaakt dan ontvangt een bij uitzondering een factuur.

Hierbij de betalingsafspraken zoals deze vermeld zijn op de lespagina op onze website.

 • De lessen van de Instroom Jeugd- en Volwassenengroepen worden per maand betaald per automatische incasso. U lest het hele jaar rond totdat u opzegt. Dit is mogelijk per maand met in achtneming van een opzegtermijn van 1 volle maand. Met andere woorden opzeggen per 8 oktober betekent dat de lessen stoppen per 1 december. U bent tot die tijd lesgeld verschuldigt.
 • De Prive Groepslessen worden in 2 termijnen betaald, waarvan de 1e in oktober en de 2e in november. U boekt deze lessen voor een seizoen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.
 • Volwassenen die winterlid zijn van TV de Nieuwe Brug en deelnemen aan een Instroom Lesgroep ontvangen 15% korting op het lesgeld.

Herfstvakantie

Volgende week is het herfstvakantie. Er wordt deze week geen les gegeven tenzij u een andere afspraak heeft gemaakt met uw trainer. Wel kunt u tijdens deze week vrijspelen op het uur en de baan waar u normaal les heeft.
De jeugd kan tijdens deze week wedstrijden spelen komen oefenen op dinsdag van 18-19 uur en donderdag van 17-18 uur.

Vrijspelen tijdens de lesperiode

Als u les volgt op de Nieuwe Brug tijdens het winterseizoen kunt u gratis vrij komen spelen op de vrijliggende buitenbanen. Wel dient u vooraf een baan te reserveren. U kunt vrijspelen op alle momenten van de dag van maandag t/m zondag m.u.v. dinsdagavond tussen 20 en 21 uur. Dan zijn alle banen bezet. Een introduce kan meekomen tegen betaling van € 5,- .

Tennis Evenementen

De Vrijdagavond Hussel
Het is natuurlijk erg leuk om het geleerde in praktijk te brengen daarom organiseren wij iedere laatste vrijdag van de maand een 8&9 vrijspeelavond of ook wel de Hussel genoemd. De eerst volgende is vrijdag 26 oktober van 19.30-22.00 uur. U bent van harte welkom om mee te doen (18+). U kunt zich opgeven via de site of ons even een mailtje te sturen info@tc-denieuwebrug.nl

De Tennis Indoorcompetitie op Zaterdagavond
Iedere 2e zaterdag van de maand organiseert Tennisnetwerk Haarlem een indoor teamcompetitie in verschillende hallen in de regio Haarlem. Waaronder ook op de Nieuwe Brug. In teams van minimaal 3 spelers speel je met jouw team 2 dubbelwedstrijden achter elkaar (Compact-regels) tegen teams van andere verenigingen of tennishallen. Er wordt 5 maal gespeeld vanaf 10 november t/m 9 maart. Lijkt het je leuk om mee te doen? Ga dan naar de website www.tennisnetwerkhaarlem.nl.

Haarlems Jeugd Wintercircuit
Voor de jeugd organiseert Tennisnetwerk Haarlem voor de 9e keer het Haarlems Jeugd Wintercircuit. vanaf 11 novmber t/m half maart speel je ongeveer eens in de 14 dagen in een team van minimaal 2 kinderen, 2 enkelspelen en 1 dubbelsspel op tijd tegen teams uit de omgeving. Een super leuke leerzame ervaring. Het vgaat hier over de jeugdcategorieen oranje, groen en geel t/m 14 jaar en geel t/m 17 jaar. Vind je het leuk om meet doen of wil je, je inschrijven? Ga dan naar www.haarlemsjeugdcircuit.nl

Wij wensen u een heel fijn tennisseizoen en leuke. leetrzame lessen.

Heeft u nog vragen dan horen wij deze graag. U kunt ons mailen: info@tc-denieuwbrug.nl

Wij wensen u een hele fijne herfstvakantie.

Met sportieve groet,

Het trainersteam van de Nieuwe Brug
Bert-Jan. Bart, Albert, Thomas en Marieke

 

 

Friday 26 october 19:30 - 22:00 hour   Vrijdag Dubbelavond 7, 8 & 9

26 oktober 19.30 - 22.00 uur

Wil jij dubbelen, andere mensen leren kennen, sportief en gezellig bezig zijn en heb je tennis-niveau 7, 8 of 9? Kom dan  meedoen aan de Vrijdagavond Dubbel-Avond op vrijdag 26 oktober op de buitenbanen. Deze avond is dus ook bedoeld voor de beginnende dubbelaar. Deze avond is daarom zeer geschikt o.a. voor de beginnende tennisser.

 • Je meldt je 10 minuten voor aanvang aan bij de bar. De barmedewerker deelt je in en heeft de organisatie in handen. Je speelt iedere ronde met een andere partner.
 • Je speelt warm en gaat na 5 minuten een wedstrijdje spelen. Na 30/40 minuten wordt er opnieuw ingedeeld. Na de 2e ronde wordt er 15 minuten gepauzeerd. Vervolgens zijn er nog 1 of 2 ronden.
 • Kosten: GRATIS voor alle tennissers die lessen volgen op de Nieuwe Brug, competitie spelen of winterlid zijn. Voor overige spelers € 5,- p.p.
 • Doe je mee? Schrijf je in met behulp van onderstaande link en ontpop je tot een echte Federer of Bertens. Er zijn slechts 16 speelplekken te vergeven.

 

 

Tuesday 30 october - tuesday 26 march   Dinsdagochtend Dames Hussel

Twee keer per maand op dinsdagochtend vanaf 30 oktober

Twee keer per maand op dinsdag organiseren wij een Indoor Dameshussel.

 • Start: 9.30, inloop vanaf 9.00
 • 10.30/10.50 uur koffie pauze
 • slot 12.00 uur
 • elk 30 of 40 minuten wordt er gehusseld door het barpersoneel.

We starten op 30 oktober en spelen dan om de week tot april.

De kosten

 • € 40,00 voor deelneemsters van de wintercompetitie, -tennislessen of -leden
 • € 75,00 voor niet-deelnemers
 • een losse deelname is € 10,- p.p.

U kunt zich inschrijven m.b.v. onderstaande link.

Groeten Team Nieuwe Brug

Saturday 10 november - saturday 9 march   6/7 en 8/9 Indoor Wintercompetitie

Sunday 11 november - sunday 10 march   Haarlems Jeugd Wintercircuit

Legenda

 • Klik op het vraagteken voor meer informatie
 • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

Kijk nog eens terug...

Eerdere evenementen (eerder nieuws)...

De geschiedenis van ons centrum sinds 2002 kunt u hieronder lezen in het archief. Klik op het jaar of periode.

Copyright © 2001-2014 H/V Sportexploitaties BV. Alle rechten voorbehouden.

Gebruiksvoorwaarden

Technische informatie

Contact