Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Diensten > Debiteuren

Debiteuren
03 | Diensten

Debiteurenbeheer via PLANMYSPORT

Wij versturen de facturen, voor een eventuele incasso-opdracht krijgt u van ons het CLIEOP-bestand aangeleverd (zodat de incasso via uw eigen rekening loopt), wij boeken de ontvangsten in, wij verzorgen de eerste drie herinneringen en voorzien u van periodieke overzichten. Enige wat u hoeft te doen is ons kopietjes van uw bankafschriften te mailen.

 

Het tarief is €1,50 per factuur en € 0,90 per herinnering inclusief materiaal, maar exclusief portokosten.

Bepalingen

  • Voor facturen en herinneringen wordt de standaard layout van PLANMYSPORT gebruikt.
  • Facturen en de eerste herinnering worden per e-mail verstuurd, tenzij de sporter geen e-mailadres heeft of via het inschrijfformulier voor les te kennen heeft gegeven de factuur op papier per post te willen. Cliënt dient mee te werken om de sporters te motiveren om facturen en herinneringen per e-mail te accepteren.
  • De tweede en derde herinnering worden per papieren post verstuurd.
  • Leverancier verstuurt maximaal drie herinneringen. Daarna is het aan Cliënt om een incassobureau in te schakelen of andere maatregelen te nemen.
  • Cliënt stuurt wekelijks per e-mail kopieën van bankafschriften naar Leverancier. Details worden nader afgesproken.
  • Voor het tarief van € 1,50 per betalingstermijn is de voorwaarde dat de klanten van Cliënt per incasso kunnen betalen met een voordeel van minimaal € 5,00 ten opzichte van een andere betalingswijze. Als Cliënt geen incasso óf een kleiner verschil hanteert, kan het tarief oplopen tot € 1,90 per betalingstermijn.
  • Sporters kunnen de machtiging voor incasso geven via het inschrijfformulier en via de selfservice op de website van Cliënt. Als Cliënt voor de machtigingen eigen formulieren (zoals het “stoplichtformulier”) gebruikt, dient Cliënt zelf de machtiging in te vullen in de Sport Centrum Assistent.

Wees kostenbewust !

In de markt bieden diverse bedrijven aan om voor u het debiteurenbeheer te doen. Dit is dan vaak een kostbare aangelegenheid omdat de synchronisatie van de gegevens in uw administratie met die van de andere partij veel handmatig werk kost. Bovendien gebruiken de meeste aanbieders hun eigen rekening en moet u wachten op de doorbetaling.
Bij PLANMYSPORT is sprake van één centrale database en daardoor kunnen wij debiteurenbeheer tegen tarieven aanbieden die aanzienlijk lager zijn dan elders. Bereken zelf maar eens het verschil! Tevens gebruiken wij uw rekening zodat er nooit problemen kunnen ontstaan. You have the control, we do the work...

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact